Advies

Een bedrijf starten en runnen is een spannende maar soms ook overweldigende reis. Of je nu een beginner bent of al een tijd bezig, wat je hier bracht, brengt je niet verder. Om de volgende stap in groei (niet noodzakelijk financieel) te zetten, kan je op ons steunen als extern klankbord, een tweede opinie of gewoon een onafhankelijk spiegel.

Wat mag je verwachten?

 1. Klankbord
  Wij zijn er om naar jouw ideeën te luisteren en constructieve feedback te geven. Een klankbord kan je helpen om je plannen verder te verfijnen en om mogelijke valkuilen vroegtijdig te identificeren.
 2. Second Opinion
  Twijfel je over een belangrijke beslissing? Een frisse blik van buitenaf kan vaak nieuwe inzichten bieden die je zelf nog niet had overwogen.
 3. Adviesraad
  We zetelen graag in je adviesraad om je uit te dagen en kritisch naar je plannen kijkt. 
 4. Onafhankelijke Feedback
  Onze feedback is altijd onafhankelijk en eerlijk. We zijn niet gebonden aan je bedrijf en hebben geen verborgen agenda's. Je kunt erop vertrouwen dat ons advies altijd in jouw beste belang is.
 5. No Strings Attached Ons advies komt zonder verplichtingen. We geloven in het belang van het ondersteunen van de volgende generatie ondernemers.

 Contacteer ons

Meer informatie? Of je wilt meteen van start? 
Laat het ons zeker weten, we contacteren je asap.Interesse? Contacteer ons

Interesse? Contacteer ons

Maak gerust een afspraak.
Bij onze mix van passie en professionaliteit serveren we je graag een kopje koffie.