Workshops en lezingen

Welkom bij onze inspirerende reeks workshops en lezingen, waar we samen op ontdekkingsreis gaan naar de fascinerende werelden van materie, complexe systemen, persoonlijke transformatie en diepgaande vragen. We willen je nieuwsgierigheid prikken, je inzicht verdiepen en vooral bijstaan bij het realiseren van persoonlijke groei en transformatie. 

Het Verborgen Weefsel van Materie en Complexe Systemen

Het Verborgen Weefsel van Materie en Complexe Systemen

In onze wereld zijn complexe systemen alomtegenwoordig. We streven ernaar orde te ontdekken, en zo hebben we lineaire systemen leren kennen. We denken vaak dat de rest chaos is en dat er nog veel lineaire systemen te ontdekken zijn. De realiteit is echter anders. Het zijn de non-lineaire dynamische systemen die overal om ons heen zijn. Bijvoorbeeld, spreeuwen vormen prachtige patronen tijdens het vliegen en mierenkolonies vinden georganiseerd voedsel. Deze fenomenen dagen ons uit om verder te kijken dan de lineaire systemen die we kennen wat nieuwe inzichten en mogelijkheden opent. We bespreken wat complexe systemen zijn, hoe ze werken, hoe je ze herkent en wat we ervan kunnen leren. Je hoort over linders, zwarte zwanen, chaos, varens, gorilla's en eenhoorns om de wereld met andere ogen te bekijken en de verborgen schoonheid van complexiteit te onthullen.

Het transformatiespel

Het transformatiespel

Ontdek het Transformatiespel, een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei en zelfontdekking. Tijdens deze interactieve workshop krijg je de kans om diep in jezelf te kijken en inzicht te krijgen in je levenspad. Het spel helpt je om obstakels te identificeren en te overwinnen, doelen te stellen en je potentieel te realiseren. Het is een heel verhelderend spel waardoor het duidelijk is wat bij je speelt. Je leert jezelf beter kennen en zet stappen richting persoonlijke transformatie. Dit is een unieke kans om op een speelse manier je eigen ontwikkeling te versnellen.

Stel je vraag workshop

Stel je vraag workshop

Heb je een brandende vraag waar je al langer mee rondloopt? In onze 'Stel Je Vraag' sessies bieden we een veilige en ondersteunende ruimte om je vragen te verkennen en antwoorden te vinden. Of het nu gaat om persoonlijke dilemma's, professionele vragen, levenskeuzes, of spirituele zoektochten, we begeleiden je door een proces van reflectie en inzicht. Deze sessies zijn ontworpen om je te helpen helderheid te krijgen en concrete stappen te zetten richting de antwoorden die je zoekt. Kom met een open geest en laat je verrassen door de antwoorden die naar boven komen.

IT security, 10 direct toepasbare tips

IT security, 10 direct toepasbare tips

IT-security is voor velen ‘een ver van mijn bed show’. We nemen je graag mee in de wereld van de cybercriminelen. Wie zijn deze criminelen, hoe gaan ze te werk en waarom doen ze het eigenlijk? Anna leidt je rond in deze duistere wereld van cybercriminaliteit, waar hackers, geldezels, bonkers en ronselaars actief zijn. Je ontdekt hun werkwijze en tactieken, en krijgt zicht op wat je in de nabije toekomst nog kan verwachten. We onderzoeken hun drijfveren en waarom jouw persoonlijke gegevens zo waardevol zijn. Zo ontdek je de mogelijke gevolgen en implicaties voor jou en jouw bedrijf. We delen tijdens deze sessie 10 praktische handvatten en concrete tips die je meteen kan toepassen, zowel op het werk als thuis. Zo heb je meer vertrouwen om zelf actie te ondernemen om jezelf en je bedrijf te beschermen tegen cybercriminaliteit.