Ontdekkingsreizen

Ontdek je zelf in een aparte omgeving van Boedapest, naar Riga of op een yacht. Of je nu de eeuwenoude charme van Boedapest wilt ervaren of de rust van de zee op een privéjacht, we bieden je een reis om je te laten inspireren en even weg te zijn uit de dagelijkse realiteit. 

Badwijsheid in Boedapest voor ondernemende vrouwen

Badwijsheid in Boedapest voor ondernemende vrouwen

48 uur weg uit de dagelijkse realiteit. Samenzijn met fijne dames en eens wat dieper praten, luisteren en vertellen over wat ons bezig houdt. Tijd nemen om pertinente vragen uit te spreken, te luisteren, inspireren en geïnspireerd te worden. We doen dit in Boedapest, de "Parel van de Donau". Het is een stad vol prachtige architectuur, rijke geschiedenis en bruisende cultuur.We laten de stad op ons inwerken en laven ons aan de muziek & dans, een uitnodiging om je pad te volgen ondanks de weerstand die de realiteit biedt. Zondag praten we languit in één van Boedapests befaamde thermen. Weinig verhullend delen en ontvangen we 'badwijsheid'. De prachtige baden van de thermen van Széchenyi zijn het decor, met 15 indoor en 3 outdoor baden.

Yachting - ontdek jezelf

Yachting - ontdek jezelf

Ervaar ultieme vrijheid op zee. Of je nu een dag, een weekend of langer wilt genieten van de zee, onze jachten zijn perfect uitgerust voor jouw comfort en plezier.

Je kan zelf het roer in handen nemen of je laten leiden door een ervaren skipper die je naar de mooiste plekjes leidt. 

We bieden eveneens externe begeleiding aan om nog wat dieper tot jezelf te komen en jou en je gezelschap de eigen koers te laten varen.